Süni mini bölcsődei csoport

Mini bölcsődénk 2018-ban alakult, 20 hetes kortól 3 éves korú gyermekek napközbeni  ellátását biztosítja. 7 férőhellyel rendelkezünk, szeretettel gondozzuk és neveljük a ránk bízott kisgyermekeket egész évben.
Csoportszobánk modern, tágas, világos, klímával felszerelt, a gyerekek korának és fejlettségi szintjének megfelelő, változatos játékokkal biztosítja a lehetőséget a szabad játéktevékenységre. Fontos kiemelni, hogy 2022 tavaszán felújításra került a mini bölcsőde villamoshálózata, világítótestek korszerűre cserélése történt.
Mini bölcsődénk zárt udvara ideális lehetőséget nyújt a szabad levegőn való mozgásra.
A bölcsődei gondozás-nevelésünk célja a gyermekek szakszerű ellátása magas színvonalon. Fontos számunkra a kisgyermekek testi, lelki harmóniája és a kiegyensúlyozott fejlődésük elősegítése.
Mini bölcsődénk családias légkört, biztonságot adó környezetet biztosít, ahol a gyermekek a saját képességeik kibontakoztatása szerint fejlődnek, és önfeledten, nyugodt légkörben játszhatnak.
Kiemelt hangsúlyt fektetünk a gyermekek mozgásfejlesztésére, ehhez a korosztálynak megfelelő mozgásfejlesztő eszközök széles tárháza áll rendelkezésünkre.
A családi nevelést segítve törekszünk a családdal együttműködve érdeklődő, önálló, alapvető szabályokat elfogadó gyermekek nevelésére.
Kisgyermek nevelőnk felsőfokú szakképzettségű, munkáját szakképzett bölcsődei dajka segíti.

Békési Erzsébet Kornélia

csecsemő és kisgyermeknevelő-gondozó

Madar-Németh Diána

bölcsődei dajka